Huis Eerde (Provincie Overijssel (Nederland))

Huis Eerde Internationaal Internaat, midden in prachtige bossen

De in 1934 opgerichte International School Eerde is het enige internationale internaat in Nederland. De school voorziet in vele programma's die zijn gebaseerd op de individuele behoeften van elke leerling, ook kinderen met leerproblemen, dyslexie of hoogbegaafdheid. Eerde ziet zorgvuldig toe op de persoonlijke, academische, sportieve en creatieve ontwikkeling van elke leerling, van 4 tot 19 jaar oud.

Op Eerde kunnen leerlingen terecht op het Nederlandse basisniveau, vmbo-, havo- en vwo-niveau. De school biedt de internationaal erkende opleidingen International Primary Curriculum (IPC), International General Certificate for Secondary Education (IGCSE) en International Baccalaureate (IB) en omvat zowel een dagschool als een internationaal internaat.

De klassen zijn klein, de 135 leerlingen worden individueel begeleid door 25 docenten. Hierdoor kunnen de leerlingen de opleiding volgen die het beste bij hun past. Eerde biedt dan ook de garantie dat elke leerling slaagt.

International School Eerde is gehuisvest in een prachtig kasteel uit 1715, gelegen in de bossen nabij Ommen. Het oogt eeuwenoud, maar het beleid is ultramodern. Zo heeft elke leerling via een eigen laptop draadloos toegang tot de online planning zodat hij/zij op elk moment kan zien wat de taken en opdrachten zijn. Bovendien kunnen de ouders dankzij het online volgsysteem de prestaties van hun kinderen voortdurend in de gaten houden.

   
Mogelijkheden Huis Eerde is een Internationaal Internaat.
   
Foto's Klik hier voor enkele foto's.
   
Informatie U kunt ons hiervoor benaderen: telefonisch op 0529-451452 of per e-mail: info@eerde.nl 
   
Adres

International School Eerde
Kasteellaan 1
7731 PJ  OMMEN
Tel. +31-(0)529-451452
Fax. +31-(0)529-456377
info@eerde.nl

   
Website http://www.eerde.nl