Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein (Provincie Limburg (Nederland))

Kasteel Erenstein Prachtig 13e eeuws kasteel
Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied de Anstelvallei. Binnen de historische muren van dit 14e eeuwse kasteel is een stijlvol restaurant gevestigd. Stoere muren, fonkelende kroonluchters en krakende traptreden houden het rijke verleden levend.

Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en een schilderachtig park. Bij mooi weer vormt de oorspronkelijke binnenplaats een unieke achtergrond voor een luisterrijk diner.

Het kasteel huisvest niet alleen een restaurant, het beschikt ook over comfortabel ingerichte zalen en salons. Groepen van 10 tot 500 personen vinden hier een gastvrij onthaal voor hun vergaderingen, feesten en andere bijeenkomsten.

   
Mogelijkheden Officiële trouwlocatie, recepties, feesten, jubilea, productpresentaties, seminars, congressen en vergaderingen.

Vlakbij Kasteel Erenstein ligt een authentieke Limburgse carréhoeve uit 1713. Hier is vandaag de dag een riant viersterrenhotel in gevestigd. Dit hotel telt 44 luxe kamers en suites, deels voorzien van een vide of een eigen dakterras. In de sfeervolle serre, direct gelegen aan de knusse binnenhof, staat elke ochtend een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet gereed.

   
Foto's Klik hier voor enkele foto's.
   
Tarieven Prijzen verschillen per arrangement, zie onze arrangementenpagina. Of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.
   
Reserveren U kunt online reserveren via ons reserveringspagina. U kunt ons hiervoor natuurlijk ook benaderen: telefonisch op
0031 (0)347 - 750 454 of per e-mail:
info@kasteelerenstein.nl
   
Adres

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
Oud Erensteinerweg 6
6468 PC KERKRADE
Tel. +31 (0)347 - 750 454
Fax. +31 (0)45 - 546 0748

info@kasteelerenstein.nl

   
Website http://www.kasteelerenstein.nl