Kasteel Daelenbroeck (Provincie Limburg (Nederland))

Kasteel Daelenbroeck Prachtige (trouw)locatie, prachtig kasteel

In 1999 kwam de restauratie van de, bij toeval herontdekte unieke hoofdburcht van Landgoed Kasteel Daelenbroeck, gereed.

De hoofdburcht is herbouwd in een schitterende origineel middeleeuwse bouwstijl die de sfeer op zijn zachtst gezegd wel heel bijzonder maakt.

Voor feesten en partijen van 15 tot en met 500 personen biedt de hoofdburcht een ambiance die doet denken aan een ver verleden. Gezelligheid en een oer Bourgondische uitstraling komen tot leven in de hoofdburcht van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. 

Overnachten in Landgoed Kasteel Daelenbroeck is wel heel bijzonder.

In de kasteelhoeve, op zo'n vijftig meter afstand van de Voorburcht, verblijft u in unieke tweepersoons themasuites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras.

Heel speciaal zijn de torenkamers en de "Baron de Ravillesuite" in de voorburcht. Een kort of een lang verblijf op Landgoed Kasteel Daelenbroeck is gegarandeerd geslaagd!

   
Mogelijkheden

Unieke trouwlocatie, tevens geschikt voor recepties, feesten,
jubilea, productpresentaties, seminars, congressen en vergaderingen. U kunt bij ons ook overnachten!

   
Foto's Klik hier voor enkele foto's.
   
Tarieven Prijzen verschillen per arrangement, zie ons arrangementenpagina. Of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.
   
Reserveren U kunt online reserveren via ons reserveringspagina. U kunt ons hiervoor natuurlijk ook benaderen: telefonisch op 0031 (0)475 532465 of per e-mail: info@daelenbroeck.nl
   
Adres

Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch
Telefoon 0031 (0)475 532465
Fax: 0031 (0)475 536030
info@daelenbroeck.nl

   
Website http://www.daelenbroeck.nl