Kasteel De Essenburgh (Provincie Gelderland (Nederland))

Kasteel De Essenburgh Een heerlijke plek om te vertoeven

Gelegen op een landgoed temidden van bossen en weilanden, op de rand van de Veluwe en de Randmeren. Omspoeld door de Hierdense Beek en omringd door eeuwenoude bomen. Een lange oprijlaan met aan het eind daarvan Kasteel De Essenburgh.

Een historische locatie voor al uw bijeenkomsten. Waar de sfeer van eeuwen bewaard is gebleven, maar met oog voor modern comfort. Het Kasteel is uitstekend geschikt voor (meerdaagse) zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten.

Wij beschikken over diverse zalen en kamers waar uw bijeenkomst tot in de puntjes geregeld wordt.

Kasteel De Essenburgh beschikt over negen hotelkamers, waaronder een romantische bruidskamer. Alle kamers zijn in sfeervolle Kasteelstijl ingericht. In het Kasteel bevinden zich, apart van de kamers, toiletten en een douchegelegenheid. In elke Kasteelkamer liggen badjassen voor u klaar.

In de aanbouw van het Kasteel bevinden zich 22 hotelkamers met eigen sanitair. Er is ook een kamer voor een mindervalide beschikbaar en er is een lift aanwezig. In De Hoeve, naast het Kasteel, vindt u tien hotelkamers voorzien van eigen sanitair.

   
Mogelijkheden

Unieke (trouw)locatie, tevens geschikt voor recepties, feesten,
jubilea, productpresentaties, seminars, congressen en vergaderingen.

Tevens worden op De Essenburgh diverse trainingen gegeven.

   
Foto's Klik hier voor enkele foto's.
   
Tarieven Prijzen verschillen per arrangement, zie ons website. Of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.
   
Reserveren U kunt online contact met ons opnemen via ons contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks benaderen: telefonisch op 0031 (0)341 451841 of per e-mail: info@essenburgh.nl
   
Adres

Kasteel De Essenburgh
Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden
Tel.: +31 (0)341 45 18 41
Fax: +31 (0)341 45 34 42
info@essenburgh.nl

   
Website http://www.essenburgh.nl