Kasteel Engelenburg (Provincie Gelderland (Nederland))

Kasteel Engelenburg Historische ambiance met gevoel voor detail

Ooit proefde baron Schimmelpennick van der Oye zijn wijnen in de middeleeuwse wijnkelder, vandaag heft u het glas onder de sterren in het 19e eeuwse Serre restaurant. Wakker worden en nog even verder dromen in de koloniale luxe kamers van de Orangerie. Kortom U bent op Kasteel Engelenburg. Ons hotel Ė landgoed  - kasteel is gelegen in Brummen, Gelderland, nabij Arnhem, Apeldoorn en Zutphen op de prachtige Veluwe. Kasteel Engelenburg is niet zomaar een hotel met weekend arrangementen, golfbaan, conferentie faciliteiten of een romantische huwelijks locatie. De familie Agricola en hun team ontvangt u op persoonlijke wijze in een historische ambiance met gevoel voor detail.

   
Mogelijkheden

Hotel
Wakker worden en nog even verder dromen. U bent op kasteel Engelenburg. Door het open raam hoort u de vogels. Over de slotgracht kijk u het kasteelpark in. Een oase van rust en ruimte. U zakt terug in de weelderige kussens en geniet van een kopje thee en een warme croissant. Heden en verleden komen hier samen. De 41 hotelkamers en suites zijn gelegen in de koetshuizen van het hotel.

Restaurant
Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten van het beste van twee werelden: eerlijke Hollandse ingrediŽnten, zijn de basis van de klassieke Franse keuken met hedendaagse internationale invloeden. De sommelier schenkt het glas vol en neemt u mee naar de beroemde Zuid Afrikaanse wijnhuizen als Boschendal, Vergelegen of Klein Constantia.

Vergaderen
Zakelijk succes; het gaat om aandacht, grenzeloos denken en creativiteit. Maar ook soms afstand kunnen nemen. Laat u tijdens uw meeting inspireren door de ambiance van kasteel Engelenburg. Hier beseft u dat het heden en de toekomst bestaan dankzij de geschiedenis. Omring u met de schoonheid van de natuur en leer haar lessen. Ontvang de persoonlijke gastvrijheid van de mensen van de Engelenburg. Terug in de hectiek van alle dag voelt u wat we bedoelen met 'proef de ambiance'. Kasteel de Engelenburg ligt centraal in Nederland, heeft 6 stijlvol ingerichte conferencerooms van 4 tot 120 personen en biedt optimale privacy.

Golf
Tee-off op een 400 jaar oude ijskelder, in een historisch park met eeuwenoude bomen. Waar vroeger de 16e en 17e adel op wild jaagde, volgt u geconcentreerd uw bal. Toch niet in de slotgracht? De gerenommeerde Engelse golfbaanarchitect Donald Steel maakte van de 9-holes baan namelijk een uitdaging voor de liefhebber van de golfsport met minimaal GVB.

Huwelijk
Hier heeft u naartoe geleefd: uw dag. In de Spieghelzaal leest de ambtenaar van de burgerlijke stand de trouwakte voor. U kijkt elkaar aan en weet dat het goed is. De dag is helemaal zoals u die had voorgesteld; een prachtige locatie, een foto met alle gasten op het bordes met rode loper, champagne, bloemen, perfecte bediening, heerlijke gerechten tijdens het huwelijksdiner en een feest met swingende band. Na afloop in de bruidssuite met het Victoriaans tweepersoonsbad samen nagenieten.

   
Foto's Klik hier voor enkele foto's.
   
Tarieven

Bezoek onze website www.engelenburg.com voor de 
actuele tarieven.

   
Reserveren

 

Kasteel Engelenburg
Tel. 0575-569999
Fax. 0575-569992
E-mail: info@engelenburg.com
Hotelkamers online

Golfbaan Kasteel Engelenburg
Tel. 0575-569998
Fax. 0575-569992
E-mail: info@golfbaanengelenburg.nl

   
Adres

Kasteel Engelenburg
Eerbeekseweg 6
6971 LB  BRUMMEN
Tel. 0575-569999
Fax 0575-569992
E-mail: info@engelenburg.com

   
Website

www.engelenburg.com
www.golfbaanengelenburg.nl