Chateau La Partoucie (Departement Charente (Frankrijk))

Chateau La Partoucie Kasteel uit 1854, op oude fundamenten
Lessac ligt 40 km ten noordwesten van Limoges op de grens van de departementen Charente en Limousin. U woont hier in de vallei van de rivier de Vienne, even ten noorden van het middeleeuwse Confolens (groot muziekfestival in augustus). Dit vrijstaande kasteel ligt op een heuveltje buiten Lessac met een heerlijk uitzicht over de glooiende omgeving. Dit goed onderhouden, mooi verbouwde kasteel met prive-zwembad, werd in 1854 gebouwd op de fundamenten van een middeleeuws kasteel. U bewoont de begane grond (type A), eerste verdieping (type B) of het hele kasteel (type C), er is een gemeenschappelijke gang waarin zich de entree naar type B bevindt.
   
Uw woning Type C: 14 pers., 320 mē (type A en B samen). In juli en augustus wordt het kasteel alleen als type C (in zijn geheel) verhuurd.
   
Capaciteit 14 Personen / 7 Slaapkamers
   
Extra's U beschikt over een grote geheel omheinde tuin van zo'n 1 ha met verschillende zitjes en een 14 pers. eettafel, zwembad (11,5 m x 4,20 m en 1,20 tot 1.70 m diep met ligstoelen idyllisch gelegen in voormalig ommuurde moestuin, geopend vanaf 01/05 en gesloten met hekje), tafeltennistafel, barbecue en een kinderschommel.
   
Foto's Klik hier voor enkele foto's.
   
Tarieven

Zie onze website: HappyHome.

   
Adresgegevens Woningcode: F-16500/1C
Chateau LA PARTOUCIE
LESSAC (Frankrijk, Dordogne & Limousin)
   

Website

HappyHome.