Chateau Du Creuset (Bourgogne (Frankrijk))

Chateau Du Creuset Robuust kasteel, rustig gelegen
TE KOOP (EUR 895.000,00)

Château Du Creuset is een robuust kasteel, rustig gelegen op een 90 hectare landgoed in het zuiden van de Bourgogne dicht bij de Loire, waar het kasteel met 14 hectare deel van uit maakt.

Als chambre d'hôte bieden wij u een aangenaam verblijf, maar mocht u met familie of vrienden ons kasteel willen huren dan kan dat ook! U heeft de beschikking over 1000 m2 kasteel en u kunt met maximaal 15 personen genieten van de sfeer van vroeger. Indien gewenst verzorgen wij uw ontbijt, lunch en/of diner.

Het kasteel is, met respect voor de oorspronkelijke architectuur, recent gerenoveerd en met de stijlvolle inrichting gecombineerd tot een charmant geheel. Met de hoge plafonds, eeuwenoude schouwen, antieke parketvloeren en een authentieke trap waant u zich even in een ander tijdperk.

U kunt gebruik maken van het zwembad, tennisbaan, petanquebaan, wandelen in ons 6 hect. bos of een balletje slaan op de drivingrange. Daarnaast kunt u op aanvraag tal van (outdoor) activiteiten ondernemen op het kasteel.

Het landgoed ligt niet alleen in de Middeleeuwse stedendriehoek Nevers, Moulins en Decize maar ook nog aan de rand van de Morvan (beschermd natuurpark) en slechts op 15 km van het Formule 1 circuit Magny Cours.
Château Creuset ligt op een dag rijden van Utrecht (750 km) maar ook met de trein zijn wij prima te bereiken.

   
Mogelijkheden Zie de gegevens hierboven en onze website Chateau Du Creuset.
   
Foto's Klik hier voor enkele foto's.
   
Tarieven

Bezoek onze website Chateau Du Creuset voor de 
actuele tarieven.

   
Reserveren Tel: +33 (0)38 650 6319 of via onze website.

Wij zijn
Nederlandse eigenaren, we spreken de volgende talen: Frans, Engels, Duits en Spaans
   
Adres

Le Château du Creuset
Familie Zuidema
Le Creuset
58300 Neuville les Decize
Bourgogne, France

Tel: +33 (0)38 650 6319
E-mail: info@lechateauducreuset.com

   
Website

Chateau Du Creuset